Βόβορας: «Κλειδί τα ριμπάουντ και το passing game»

Βόβορας: «Κλειδί τα ριμπάουντ και το passing game»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η αλλαγή σχημάτων στην ρακέτα ήταν κομβική για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ελέγξει τα ριμπάουντ και να πάρει τη νίκη στην Ρωσία.

Ο Γιώργος Βόβορας ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά την επικράτηση στην Ρωσία επί της ΤΣΣΚΑ, και μετά τη νίκη επί της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Ο άμεσος συνεργάτης του Πιτίνο, μετά το ματς στάθηκε στο… ξεπέταγμα των παικτών του Παναθηναϊκού αλλά και στον έλεγχο των ριμπάουντ και την καλή κυκλοφορία μπάλας.

Ο Βόβορας τόνισε στην κάμερα της NOVA: «Με την επιλογή που κάναμε να αλλάξουμε τα σχήματα μέσα στη ρακέτα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά μας ως τώρα. Όταν ελέγξεις τα ριμπάουντ ελέγχεις και τις κατοχές και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν έχεις 28 ασίστ και 8 λάθη σημαίνει ότι πασάρεις πολύ καλά. Ήταν κλειδί τα ριμπάουντ και το passing game. Στοχεύσαμε τις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ και οι 28 ασίστ και τα 8 λάθη έβαλαν βάσεις για τη νίκη.

Για να κερδίσεις εκτός έδρας και μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ πρέπει να έχεις παίκτες που θα κάνουν μεγάλο παιχνίδι. Σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα όπως η Ευρωλίγκα περιμένεις οι παίκτες να κάνουν step up. Ο Ντίνος δουλεύει κάθε μέρα στην προπόνηση. Πήραμε το πλεονέκτημα που είχε και μέσα από τη δημιουργία του Καλάθη μας βοήθησε με την παρουσία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ