Μήτογλου : «Να μην μείνουμε μόνο σε αυτή τη νίκη»

Μήτογλου : «Να μην μείνουμε μόνο σε αυτή τη νίκη»

Ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Μήτογλου, έδωσε το σύνθημα για να συνεχίσει η ομάδα του να δουλεύει και να βελτιώνεται.

Ήταν το… βράδυ της ζωής του. Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο. Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε πράγματα και θαύματα, αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ εμφανίστηκε μετρημένος και με ορθολογισμό αντιμετώπισε και την ομαδική, αλλά και την ατομική του επιτυχία.

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή. Αξίζαμε τη νίκη, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή. Έχουμε υποστεί ήττες που μας κόστισαν, γι’ αυτό και πρέπει να γεμίσουμε το… κενό. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε» δήλωσε ο διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού και με σεμνότητα αναφέρθηκε στην ατομική του απόδοση:

«Ήταν μια καλή εμφάνιση για όλους. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Είναι μια διαφορετική πόλη το Καλίνινγκραντ, αλλά πάντα η ΤΣΣΚΑ είναι δύσκολος αντίπαλος, λίγες ομάδες την κερδίζουν στο γήπεδό της». Όσο για τη δύναμη που έβαλε στις προσωπικές μονομαχίες με τον Χάινς, αρκέστηκε να πει πως «είναι δουλειά… Αμερικής η επαφή, αν και συνεχίζω να δουλεύω πάνω σε αυτό. Ο Χάινς είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, αλλά όταν πας δυνατά στη φάση όλα γίνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ