Χάινς: «Τους βγάζουμε το καπέλο για τα μεγάλα σουτ»

Χάινς: «Τους βγάζουμε το καπέλο για τα μεγάλα σουτ»

Ο Αμερικανός σέντερ της ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε μεγάλα σουτ στην Ρωσία και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε με το θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας.

Απογοητευμένος από την ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν ο Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός σέντερ της ΤΣΣΚΑ, τόνισε μετά από το παιχνίδι πως η άμυνα της ομάδας του ήταν κάκιστη, ενώ… έβγαλε το καπέλο στο συγκρότημα του Πιτίνο, για τα μεγάλα σουτ που πέτυχε.

Αναλυτικά: «Προφανώς δεν παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι μας στην άμυνα. Τους επιτρέψαμε να σκοράρουν πάνω από 100 πόντους. Ακόμα και έτσι όμως είχαμε μομέντουμ, είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε ένα προβάδισμα 6 πόντων, αλλά δεν κάναμε καλή δουλειά στο close out, δεν ήμασταν αρκετά ώριμοι σε κρίσιμες στιγμές και χάσαμε κάποιες κρίσιμες βολές.

Αλλά τους βγάζουμε το καπέλο. Έβαλαν μεγάλα σουτ, έφτιαξαν κάποιες εξαιρετικές φάσεις. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να συνεχίσουμε να μείνουμε ενωμένοι, να είμαστε θετικοί και να κοιτάξουμε τα επόμενα 17 παιχνίδια στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ