Μεσίνα: «Είμαι υπεύθυνος για την εικόνα της Αρμάνι»

Μεσίνα: «Είμαι υπεύθυνος για την εικόνα της Αρμάνι»

Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζει η Αρμάνι στα τελευταία παιχνίδια, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη και τόνισε πως οφείλει να βελτιωθεί η ιταλική ομάδα.

Η Αρμάνι έχασε από την Καντού στο Μιλάνο συνεχίζοντας τις πολύ προβληματικές εμφανίσεις, λίγες μέρες πριν κοντραριστεί στην Ιταλία με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου ήταν αρκετά έντονες και ο Έτορε Μεσίνα αναγνώρισε το πρόβλημα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του, τονίζοντας πως πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του και μάλιστα άμεσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζω καλά πως έχουμε πλέον χάσει την πίστωση χρόνου που είχαμε στην αρχή της σεζόν. Προφανώς εγώ είμαι υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας, εγώ την έφτιαξα, τουλάχιστον ένα μέρος της, και εγώ είμαι προπονητής. Τώρα έχουμε δύο δρόμους μπροστά μας: αυτόν της αυτοκαταστροφής για τους επόμενους πέντε μήνες ή να βελτιώσουμε τη θέση μας και να βρούμε την εικόνα που είχαμε στην αρχή της σεζόν, όταν η πίεση ήταν λιγότερη. Είναι ανούσιο να επιρρίπτουμε ευθύνες. Πρέπει να βρούμε τρόπο να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί, να έχουμε διάρκεια και ποιότητα στο παιχνίδι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ