Απολύθηκε ο Ράντονιτς από την Μπάγερν Μονάχου

Απολύθηκε ο Ράντονιτς από την Μπάγερν Μονάχου

Μετά τον Νέλσον κι ο κόουτς Ράντονιτς αποπέμφθηκε από την Μπάγερν, η οποία προχωρά σε λίφτινγκ, προκειμένου να σώσει ό,τι σώζεται.

Η αρχή έγινε με τον Ντεμάρκους Νέλσον, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την Μπάγερν. Η ομάδα του Μονάχου προχωρά σε γενικευμένες αλλαγές, προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Κι όπως συμβαίνει (και στις καλύτερες των οικογενειών), η… μπάλα πήρε και τον προπονητή. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς πλήρωσε το… μάρμαρο, για την κακή πορεία των Βαυαρών στην Ευρωλίγκα.

Η εντός συνόρων καλή συγκομιδή της Μπάγερν δεν ήταν αρκετή για να «σώσει» τον Σέρβο κόουτς, ο οποίος άκουσε σήμερα τους παράγοντες του γερμανικού κλαμπ να του ανακοινώνουν την απόλυσή του. Κι είναι… παιχνίδι της μοίρας ότι αυτή η απόλυση ήρθε μετά την ήττα στο Βελιγράδι, από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ύστερα από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Μπάγερν μετρά 6-11 κι ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό, έχοντας χάσει την επαφή με το γκρουπ των ομάδων, που παλεύουν για να μπουν στην 8άδα. Από τη 15η θέση της κατάταξης, οι Γερμανοί ελπίζουν ότι ο επόμενος (χωρίς ακόμα να υπάρχει πληροφορία για το ποιος θα είναι) θα αλλάξει την εικόνα τους προς το καλύτερο και θα τους κρατήσει «ζωντανούς» στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ