Το μήνυμα του Ριντ : «Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε»

Το μήνυμα του Ριντ : «Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε»

Βγάζει ακόμα και τώρα… θετική ενέργεια, υποστηρίζει ότι κάποιοι θέλουν να βγάλουν το δικό τους… αφήγημα. Ο Ουίλι Ριντ απαντά, μέσω Instagram.

Βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Ενεπλάκη στο επεισόδιο, που αποτελεί επιταχυντή εξελίξεων στον Ολυμπιακό. Η θέση αρκετών, ανάμεσα σε αυτούς κι ο Αμερικανός σέντερ, είναι επισφαλής κι από αύριο αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις. Ο Ουίλι Ριντ θέλησε να δώσει τη δική του εξήγηση, ζητώντας από τον κόσμο να μην πιστεύει όσα γράφονται. Το γιατί το εξηγεί, δίχως να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

«Don’t believe everything you read. Sometimes people try to control the narrative in your life. Positive vibes only in 2020» ήταν το μήνυμα, μέσω Instagram του Ριντ. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Εκτός από τα «θετικά βάιμπς», που είναι μάλλον σχήμα λόγου, επιμένει ότι «δεν πρέπει να πιστεύετε όλα όσα γράφονται» κι αυτό γιατί «κάποιοι προσπαθούν να ελέγξουν το αφήγημα», ή σε πιο ελεύθερη μετάφραση να περάσουν το δικό τους αφήγημα.

Ο Ριντ είναι αυτή τη στιγμή μέρος του προβλήματος, αλλά ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Η θέση του είναι δύσκολη, καθώς πρέπει να εξηγήσει γιατί μπήκε σε μια… κοκορομαχία, που μοιάζει να είναι η σταγόνα, η οποία έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Και δεν είναι τυχαίο πως καλούνται να απολογηθούν εκείνοι που χάλασαν το κλίμα, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει -για την ώρα, τουλάχιστον- σκέψη για τιμωρία του Μπάλντγουιν, ο οποίος αγωνιστικά μοιάζει να είναι ο αδύναμος κρίκος.

Στον Ολυμπιακό η πειθαρχία, το κλίμα, τα αποδυτήρια, είναι πάνω από την αγωνιστική προσφορά. Ως εκ τούτου, οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν με δεδομένη τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, το δόγμα, που εδώ και χρόνια υπάρχει στον Πειραιά. Κι αυτό, ενδεχομένως, δεν το έχει αντιληφθεί ο Ριντ, που πάντως θα δώσει τις εξηγήσεις του κι αν πείσει θα συνεχίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ