Ολυμπιακός: «Προτάθηκε ο Ράντονιτς»

Ολυμπιακός: «Προτάθηκε ο Ράντονιτς»

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έχει προταθεί στους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε νέες σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ τους και όχι μόνο.

Τις τελευταίες ώρες το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έχει πάρει για τα καλά φωτιά. Στις τάξεις των Ερυθρόλευκων ειδικά μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, ήταν ειλημμένη η απόφαση να αλλάξουν πρόσωπα και καταστάσεις με την θέση του Κεστούτις Κεμζούρα να είναι επισφαλής.

Στον Πειραιά είναι πάρα πολύ κοντά στην έξοδο οι Ουίλι Ριντ και Γούιλ Τσέρι. Παράλληλα κοντά στην επιστροφή ειναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς το πλάνο των πολλών ξένων δείχνει πως έχει αποτύχει απόλυτα.

Εξελίξεις πάντως δεν υπάρχουν μόνο στο ρόστερ αλλά και στον πάγκο. Όπως γράφει λοιπόν το έγκριτο Eurohoops στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός απολύθηκε από την Μπάγερν Μονάχου, παρότι η ομάδα του ήταν πρώτη στο γερμανικό πρωτάθλημα, με τους Βαυαρούς να του… χρεώνουν την κακή χρονιά στην Ευρωλίγκα και την πτώση της ομάδας.

Την ίδια ώρα, ο πάλαι ποτέ τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, είναι αγαπητός και στον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την… αγάπη του προς το ερυθρόλευκο σωματείο του Πειραιά.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν ακόμα λέγεται ότι δεν θα προχωρήσουν σε μία κίνηση και θα περιμένουν την αντίδραση της ομάδα στα υπόλοιπα ματς. Από την άλλη η φημολογία για νέες αλλαγές όχι απλά υφίσταται αλλά έχει δρομολογηθεί και στην αγορά υπάρχουν λίγοι τεχνικοί που μπορούν να «κολλήσουν» με όσα θέλουν στο Λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ