Παναθηναϊκός : Κόντρα στην Αρμάνι με το βλέμμα στην… τετράδα

Παναθηναϊκός : Κόντρα στην Αρμάνι με το βλέμμα στην… τετράδα

Την ενδέκατη νίκη του στην Euroleague θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός απόψε (9/1, 21:45) κόντρα στην Αρμάνι, στο Μιλάνο, με τους πράσινους να έχουν βλέψεις ακόμα και για την τετράδα.

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα για κυνηγήσει την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ θέλει να κάνει απόψε (9/1, 21:45) ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι πράσινοι βρίσκονται στο 10-7 και στην 6η θέση της βαθμολογίας μία νίκη πίσω από την τετράδα και θέλουν πολύ να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο, περιμένοντας και μία ενδεχόμενη απώλεια είτε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είτε από την Μακάμπι.

Από την άλλη πλευρά η Αρμάνι είναι μία νίκη πίσω από το τριφύλλι (9-8) και αν καταφέρει να επικρατήσει τότε θα έχει το πάνω στην μεταξύ τους ισοβαθμία καθώς είχε φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρικ Πιτίνο άφησε εκτός αποστολής τον Ρίον Μπράουν ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ κανονικά βρίσκονται στη διάθεση του Αμερινακού ο Βουγιούκας με τον Παππά.

Για την ιταλική ομάδα ο Ετόρε Μεσίνα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς που είναι τραυματίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ