Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε 65-79

Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε 65-79

Παρά την απουσία του Σλούκα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, φιλοδώρησε άλλη μία... σφαλιάρα στους Βάσκους που παραπαίουν με τον ερχομό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Τελικά από ότι φαίνεται, η νίκη στο ΣΕΦ, ξύπνησε για τα καλά την Φενέρμπαχτσε, η οποία ταξίδεψε στην Βιτόρια χωρίς τον άρρωστο Κώστα Σλούκα, αλλά επιβλήθηκε άνετα την Μπασκόνια με 79-65, η οποία από την στιγμή που Ντουσκο Ιβάνοβιτς ήρθε στον πάγκο της, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Τι είχαν να παρουσιάσουν οι Βάσκοι στην Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα; Μονάχα τον Τορνίκε Σενγκέλια, όμως ένας κούκος δεν φέρνει την… άνοιξη. Και έτσι και έγινε λοιπόν, με τους Βέστερμαν και Γουίλιαμς *(21 και 16 πόντους αντίστοιχα) να είναι  οι κορυφαίοι της Φενέρ σε μία πανεύκολη νίκη με την διαφορά συχνά να φτάνει στις παρυφές των 20 πόντων. Η ομάδα του Ζοτς μετά από αυτό το ματς έφτασε στο 7-11, φτάνοντας την μεταμορφωμένη αρνητικά Μπασκόνια που έχει το ίδιο ρεκόρ.

Η ροή της αναμέτρησης;  Με τον Λέο Βέστερμαν να είναι καυτός στο ξεκίνημα του αγώνα η Φενέρ  γρήγορα πήγε το ματς σε διψήφια διαφορά (5-16, 7’), για να διαμορφώσει  το 11-20 της πρώτης περιόδου ο Στάουσκας.

Οι γηπεδούχοι ήταν ενοχλητικά κακοί, η τούρκικη ομάδα χάρη στην πολύ καλή της άμυνα διατήρησε τη διψήφια διαφορά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 28-42.

Δεν είχαν αντίπαλο οι φιλοξενούμενοι,  η Φενέρ έμοιαζε το απόλυτο αφεντικό στον αγώνα, κρατώντας τους γηπεδούχους στους μόλις 2 πόντους για σχεδόν 4 λεπτά, φτάνοντας στο 30-48 απέναντι σε μία Μπασκόνια που τα περίμενε όλα από τον Σενγκέλια. Ο Ντατόμε ευστόχησε σε δύο βολές κι έγραψε το 40-60 (29’), οι Βάσκοι άρχισαν να αντιδρούν και μείωσαν σε 51-62 με τον Φολ να κάνει τη διαφορά, οι φιλοξενούμενοι όμως απάντησαν με σερί 6-0 (51-68, 34’), ενώ με το τρίποντο του Βέστερμαν για το 54-71 τελείωσε και το παιχνίδι, με τη Φενέρ να εξασφαλίζει μία άνετη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ