Παπαπέτρου: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα»

Παπαπέτρου: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα»

Ο φόργουορντ του Τριφυλλιού παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Αρμάνι και στάθηκε στα πολλά αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Πράσινοι.

Στην κακή άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την ήττα του Τριφυλλιού από την Αρμάνι Μιλάνο με 96-87 για την Ευρωλίγκα.

Ο διεθνής άσος παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Ιταλών και επισήμανε ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να παίξουν καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού είπε: «Η άμυνά μας δεν ήταν εκεί που έπρεπε. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι λεπτομέρειες που δεν κάνουμε. Τρυπάνε την άμυνά μας και σκοράρουν. Έχουμε φάουλ να δώσουμε και δεν τα κάνουμε.

Λέμε να παίξουμε τη συγκεντρωμένη άμυνα και δεν το κάνουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Έβαλε και δύσκολα σουτ η Αρμάνι. Στα υπόλοιπα πράγματα ήμασταν καλοί, αλλά δεν παίξαμε καλή άμυνα.

Προφανώς η Αρμάνι έπαιξε καλύτερα από εμάς. Έχουμε θέματα που πρέπει να λύσουμε. Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες, θέλουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δεν θέλουμε να χαλαρώνουμε. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι που δεν το πήραμε. Τώρα έχουμε παιχνίδια στην έδρα μας. Πρέπει να τα πάρουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ