Χίμκι – Μπαρτσελόνα 65-79

Χίμκι – Μπαρτσελόνα 65-79

Με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να παίρνει ευκαιρία από τον προπονητή του και να την αρπάζει από τα μαλλιά, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη επί ρωσικού εδάφους επί της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η Μπαρτσελόνα είναι εδώ! Με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να παίρνει (επιτέλους) ευκαιρία από τον προπονητή του Σίτο Αλόνσο και να την αξιοποιεί, η Μπάρτσα νίκησε μέσα στην Ρωσία της Χίμκι με 79-65 για την 15η αγωνιστική! Στο 5-10 πλέον οι Καταλανοί, στο 8-7 η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οσον αφορά την εξέλιξη, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, με το σκορ να διαμορφώνεται στην ανάπαυλα με στο 32-36. Με χαρακτήρα ντέρμπι κύλησε και το τρίτο δεκάλεπτο, βρίσκοντας τους δύο αντιπάλους στην απόλυτη ισορροπία καθώς το σκορ διαμορφώθηκε στο 57-57.

Κι ενώ στα τελευταία δέκα λεπτά αναμέναμε ένα ντέρμπι, οι μπλαουγκράνα διέψευσαν άπαντες. Με εκπληκτική άμυνα και εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην επίθεση, έτρεξαν ένα εντυπωσιακό 17-3(με ηγέτες τους Βεζένκοφ και Κλαβέρ), με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 60-74 δύο λεπτά πριν το τέλος. Όλα είχαν πλέον κριθεί.

Ο πρώην παίκτης του Άρη αγωνίστηκε 17 λεπτά στα οποία είχε 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα. Επίσης για τους νικητές ξεχώρισαν και οι Σεραφέν (12π.), Κλαβέρ (12π.) και Τόμιτς (12π.), αλλά και ο Ναβάρο με 9π. και 3/6 τρίποντα.

Από την άλλη πλευρά η Χίμκι τα περίμενε και πάλι όλα από τον Αλεξέι Σβεντ (22π.), αλλά και τον Τάιλερ Χάινεκτ (16π.).

Τα δεκάλεπτα: 15-25, 32-36, 57-57, 65-79

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ