Κόνιαρης: «Ένα τεράστιο μπράβο στον τραυματία Μιλουτίνοφ»

Κόνιαρης: «Ένα τεράστιο μπράβο στον τραυματία Μιλουτίνοφ»

Ο Έλληνας γκαρντ έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Σέρβο σέντερ που έπαιξε με πόνους στο παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι φάνηκε στα μάτια των παικτών το πόσο ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα.

Η τρίτη περίοδος του άνηκε απόλυτα. Ο Αντώνης Κόνιαρης ήταν σούπερ, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και κομβικός για να πάρει ο Ολυμπιακός το διπλό στην Βαλένθια.

Ο νεαρός γκαρντ τόνισε μετά το ματς στην κάμερα της NOVA: «Θα μιλήσω πρώτα για τον Νίκολα (σ.σ. Μιλουτίνοφ). Ήταν τραυματίας όλη την εβδομάδα, πονούσε ακόμη και στην πρωινή προπόνηση σήμερα. Ένα τεράστιο μπράβο. Μπήκαμε στο παιχνίδι θέλοντας να το κερδίσουμε. Φάνηκε στα μάτια μας αυτό. Παίξαμε διαφορετικά από άλλα παιχνίδια».

Σχετικά με το τι σημαίνει αυτή η νίκη, απάντησε: «Δεν ήρθαμε με την ψυχολογία ότι αν χάσουμε, τελειώνουν όλα. Όμως σίγουρα ήταν τεράστια νίκη. Έχουμε δυο εντός έδρας παιχνίδια τώρα και πρέπει να τα πάρουμε».

Για την δική του απόδοση, τόνισε: «Ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) έκανε τρομερές πάσες για τρίποντά μου. Είχα διάθεση, είχα ενέργεια κι αυτό θέλω να κάνω σε κάθε παιχνίδι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ