Δέδας: «Ο Μιλουτίνοφ ζήτησε μόνος του να μπει και να παίξει»

Δέδας: «Ο Μιλουτίνοφ ζήτησε μόνος του να μπει και να παίξει»

Ο άμεσος συνεργάτης του Κεστούτις Κεμζούρα αποκάλυψε πως ο Σέρβος σέντερ... πίεσε ο ίδιος για να αγωνιστεί στο ματς παρά τους πόνους που είχε.

O Γιώργος Δέδας είδε τους αθλητές του Ολυμπιακού, και δη τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, να βγάζουν ψυχή στο παρκέ και να κατακτούν μία τεράστια νίκη. Μετά το ματς με την Βαλένθια μίλησε στην κάμερα της NOVA και αποκάλυψε πως ο Σέρβος σέντερ πίεσε για να αγωνιστεί.

Συγκεκριμένα είπε: «Με τέτοια γεγονότα μέσα στην εβδομάδα σε φέρνουν πιο κοντά. Και αυτό έγινε και στο παιχνίδι. Χάσαμε τα ριμπάουντ με την Βαλένθια, όμως πήραμε τα κρίσιμα. Τα παιδιά έπαιξαν πιο ομαδικά από ποτέ.

Στην επίθεση σε ποσοστό 70-80% οι αποφάσεις ήταν πολύ καλές. Ο Μιλουτίνοφ ζήτησε μόνος του να μπει και να παίξει. Αυτό που έκανε ήταν εκπληκτικό. Μπράβο στο Νίκο, λίγοι παίκτες το κάνουν αυτό.

Περιμέναμε ότι η Βαλένθια θα παίξει με παγίδες και γυρίσαμε τη μπάλα. Πήραν και σημαντικά επιθετικά ριμπάουντ. Στην άμυνα με εξαίρεση τον Σαν Εμετέριο πολλά καλάθια ήρθαν από λάθη δικά μας. Στο 5-5 δεν είχαν κάποιο πλεονέκτημα, με εξαίρεση τον Σαν Εμετέριο. Ξεκίνησε ζεστά και έβαλε ένα τρίποντο. Τον μαρκάραμε αν και έπαιζαν πολλά πικ εν ρολ με τον Κολόμ. Έβαλε πολλούς πόντους ο Σαν Εμετέριο, αλλά δεν επηρέασε το παιχνίδι».

Για τον Βεζένκοφ: «Είναι ένα παιδί που δουλεύει καθημερινά. Ξέρουμε όλοι τι ταλέντο έχει. Χρειάζεσαι και κάποιο χρόνο συμμετοχής. Όταν παίζει, παίζει καλά. Και με την Μπαρτσελόνα ήταν καλός. Ίσως του ταιριάζει η Ισπανία. Τα στάνταρ του είναι πολύ υψηλά. Έκανε και τάπα στον Ντούμπλιεβιτς. Ο Σάσα είναι ένα παιδί που το ξέρουμε και δεν κάνει τίποτα παραπάνω από αυτό που μπορεί να κάνει. Παίζει πάντα με ενέργεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ