Ολυμπιακός: Ημέρα ανακοινώσεων για Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός: Ημέρα ανακοινώσεων για Μπαρτζώκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Κεστούτις Κεμζούρα ενημερώθηκε από την διοίκηση για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και από σήμερα θα ξεκινήσει η δεύτερη θητεία του στο λιμάνι. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα από τους ερυθρόλευκους, ενώ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο ΣΕΦ, ενόψει της «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί.

Ο Έλληνας προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας στο ματς της Τρίτης με την Άλμπα Βερολίνου, ενώ τόσο κόντρα στην ομάδα του Αϊτόρ Ρενέσες αλλά και απέναντι στην Μπάγερν θέλει νίκες για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση στην οκτάδα της Euroleague.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κεστούτις Κεμζούρα ενημερώθηκε από την διοίκηση του Ολυμπιακού για την διακοπή της συνεργασίας τους. Ο Λιθουανός γνώριζε φυσικά πως καθοδήγησε την ομάδα για τελευταία φορά στο ματς με τη Βαλένθια, ωστόσο δεν υπήρχε κάτι επίσημο.

Πλέον ο Κεμζούρα αποτελεί παρελθόν από τον ερυθρόλευκο πάγκο με τη διοίκηση της ομάδας να τον ευχαριστεί για τη συνεργασία, ενώ πέρα από τον Λιθουανό είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί και η λύση του συμβολαίου του Γουίλ Τσέρι.

Από εκεί και πέρα οι ιθύνοντες του συλλόγου μαζί με τον Μπαρτζώκα κοιτάζουν στην αγορά για την απόκτηση γκαρντ, αλλά και για ψηλό, μετά και την αποχώρηση και του Γουίλι Ριντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ