Κόνιαρης: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα»

Κόνιαρης: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα»

Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, τονίζοντας πως θα βελτιώσει τόσο την ομάδα όσο και τον ίδιο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο γκαρντ των ερυθρολεύκων, Αντώνης Κόνιαρης, μίλησε για τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα τονίζοντας ότι θα βελτιώσει τόσο την ομάδα όσο και τον ίδιο.

Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για το «πρέπει» της αναμέτρησης τόσο με την Άλμπα (14/01, 21:00), όσο και με τη Μπάγερν (17/01, 20:30).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Κόνιαρης:

Για το «πρέπει» του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου: «Υπάρχει ένα «πρέπει» και στα δύο ματς. Κάναμε μια καλή νίκη, θέλουμε άλλη μία. Συνήθως δεν είμαστε συγκεντρωμένοι ύστερα από κάτι πολύ καλό. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Θα γίνουν σταδιακά. Η ομάδα είναι σε έναν καλό ρυθμό. Μαζί με τον κόσμο μας πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Δεν ξέρω τι θα αλλάξει. Έχουμε ένα ματς την Τρίτη, πρέπει να το κερδίσουμε. Αυτό ξέρω. Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ο πρώτος Έλληνας που πήρε την Euroleague. Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για εκείνον. Σίγουρα θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ