Προσπαθεί να σώσει τη φετινή χρονιά ο Άαρον Ουάιτ

Προσπαθεί να σώσει τη φετινή χρονιά ο Άαρον Ουάιτ

Προκειμένου να μην… γυαλίζει τον πάγκο, ο Ουάιτ μετακομίζει από το Μιλάνο στην Τενερίφη, του Μπόγρη και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πώς το έλεγε ο Διονύσης Τσακνής; «Να σώσω ο,τιδήποτε αν σώζεται». Μόνο που ο Άαρον Ουάιτ δεν… γυρίζει τις πλάτες του στο μέλλον, ακόμα κι αν το φτιάχνουν οι άλλοι, όπως θέλουνε. Ο Αμερικανός φεύγει από το Μιλάνο, με προορισμό την Τενερίφη, ώστε να μην χάσει ολόκληρη τη σεζόν. Μια σεζόν, η οποία ξεκίνησε με όνειρα και προσδοκίες και τείνει να ακυρώσει ό,τι καλό έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο 28χρονος κεφαλαιοποίησε τις δύο εξαιρετικές χρονιές που έκανε στο Κάουνας κι από τη Ζαλγκίρις βρέθηκε στην… πλούσια Αρμάνι. Το Μιλάνο έμοιαζε να είναι η μπασκετική Εδέμ γι’ αυτόν, ο κόουτς Μεσίνα τον πίστευε, όμως στην πορεία ο χρόνος συμμετοχής του είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Με 10.10’ συμμετοχής, μόλις 2.1 πόντους και 1.4 ριμπάουντ, είναι σκιά του εαυτού του.

Είναι αξιοσημείωτο πως από την 11η αγωνιστική, έχοντας μείνει εκτός της 14η, μετρά μόλις 6 πόντους κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (στη 12η αγωνιστική) και σ’ όλα τα άλλα ματς είναι άποντος! Σε τρία εξ αυτών έχει παίξει κάτω από 10 λεπτά, με χειρότερο όλων το βράδυ στο ΣΕΦ, όταν αγωνίστηκε μόλις 0.57’’. Συνολικά από τις 15 εμφανίσεις του (έχει χάσει 2 ματς), στις 7 έπαιξε κάτω από 10 λεπτά.

Από τη στιγμή που δεν βρίσκει χώρο και χρόνο στο Μιλάνο, ο Ουάιτ ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Τενερίφη, του Γιώργου Μπόγρη, προκειμένου να τη βοηθήσει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Βεβαίως, είναι… κατηφόρα από την Ευρωλίγκα στο BCL, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος συμμετοχής. Αυτό που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν θα δοθεί δανεικός, ή αν θα λυθεί η συνεργασία με τους Ιταλούς.

Είναι αυτονόητο πως αν ολοκληρωθεί το deal, οι Ισπανοί δυναμώνουν εξαιρετικά και γίνονται αυτόματα το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πόσο θα επηρεάσει η παρουσία του Ουάιτ τον χρόνο συμμετοχής του Μπόγρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ