Παπαπέτρου: «Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα ο Ράουτινς»

Παπαπέτρου: «Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα ο Ράουτινς»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και τόνισε ότι οι πράσινοι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τη Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/01, 21:00) τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο φόργουορντ του «τριφυλλιού», Ιωάννης Παπαπέτρου, τόνισε ότι η ομάδα δεν πρέπει να υποτιμήσει του Γερμανούς, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο παίκτη των πρασίνων, Άντι Ράουτινς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Προερχόμαστε από εμφανίσεις που δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλουμε να δείχνουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αμυντικά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός να αφήσει πίσω την ήττα στο Μιλάνο: «Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει καλά. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε λάθη και αδυναμίες. Δουλεύουμε καλά, αρχίζουμε να βγάζουμε πράγματα στο παρκέ και πρέπει να βγουν και στο παιχνίδι».

Για τον Ράουτινς: «Προφανώς θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης, σουτάρει καλά. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και θα ταιριάζει γρήγορα στην ομάδα. Θα τον κάνουμε και εμείς να νιώσει οικεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ