Αναντολού Εφές – Αρμάνι Μιλάνο 88-68

Αναντολού Εφές – Αρμάνι Μιλάνο 88-68

Με… ένδυμα περιπάτου και τους Λάρκιν – Σίνγκλεντον να σμπαραλιάζουν την άμυνα (την ποια;) της Αρμάνι, η Αναντολού Εφές συνέχισε νικηφόρα.

Της… έραψε κοστούμι, που θα το ζήλευε κι ο Αρμάνι! Η Αναντολού Εφές συνεχίζει ασταμάτητη, καθοδηγούμενη από έναν φοβερό και τρομερό Λάρκιν κι η παρέα από το Μιλάνο δεν ήταν αυτή που θα την προβλημάτιζε ιδιαίτερα. Άλλωστε το 88-68 δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, τα πράγματα ήταν απλά.

Στην επίθεση η μπάλα στον Λάρκιν, ο οποίος έβγαινε μόνο για να πάρει ανάσες. Ο Σίνγκλεντον (είναι σε πολύ καλό φεγγάρι) με την εξαιρετική του επιθετική παρουσία έδωσε ισορροπία, ο Σανλί έδωσε λύσεις, ο Πλάις «εμφανίστηκε», ο Σιμόν κάνει κι άλλα πράγματα εκτός από το να σκοράρει κι όλα βρήκαν από νωρίς τον δρόμο τους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τους δύο «πύργους» διψήφιους, με επίδραση στο παιχνίδι, με ριμπάουντ, γενικώς πήραν πράγματα από το «ζωγραφιστό», αλλά ο Σέρχι είχε την -ίσως- χειρότερη φετινή του βραδιά κι από τη στιγμή που δεν δούλεψε ο… εγκέφαλος, η… μηχανή από το Μιλάνο είχε πολλά λειτουργικά προβλήματα. Μίτσοβ και Σκόλα πρόσφεραν λύσεις στο μπροστά μέρος του γηπέδου, αλλά πίσω υπήρξε τρικυμία.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 42-33, 65-49, 88-68.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ