Πρίντεζης: «Χρειάζεται ταπεινότητα, δεν… ψηλώσαμε μετά την Βαλένθια»

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να μένει πίσω, να κοιτάει μπροστά και να μένει προσηλωμένος στον στόχο του.


Πρίντεζης: «Χρειάζεται ταπεινότητα, δεν… ψηλώσαμε μετά την Βαλένθια» | to10.gr

Μία ακόμα ήττα για τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Πρίντεζη να μην ψάχνει για δικαιολογίες τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να βρουν τι φταίει και δεν πάει καλά η ομάδα του Πειραιά.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Αυτό είναι το πρόβλημά μας από την αρχή της σεζόν. Φαίνεται πως δεν διαχειριζόμαστε μια μεγάλη νίκη. Χρειάζεται διάρκεια, πειθαρχία. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται και ταπεινότητα. Δυστυχώς δεν το έχουμε μέχρι στιγμής. Όλοι πρέπει να το δουλέψουμε, όσο προλαβαίνουμε».

Τα πέντε «καυτά» θέματα στην συνάντηση της Big 4

Για το αν υπήρξαν παίκτες που «ψήλωσαν» μετά το διπλό στη Βαλένθια: «Δεν… ψήλωσε κανείς, δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα. Είναι θέμα εικόνων, κατεύθυνσης, ρόλων, του πώς μπορείς να είσαι χρήσιμος, να έχεις σωστή χημεία. Στο παρελθόν όταν δεν παίζαμε καλά, κερδίζαμε. Φέτος δεν τα έχουμε καταφέρει, πρέπει να το βρούμε.

Για τις «ερυθρόλευκες» πιθανότητες για είσοδο στην οκτάδα: «Είναι λάθος να βλέπουμε μακριά. Ποτέ δεν το κάναμε. Φέτος δεν έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν θα έχουμε κίνητρο και πως δεν υπάρχουν ελπίδες για τα πλέι οφ. Πρέπει να βελτιωθούμε. Τα παλαιότερα χρόνια μπαίναμε με άλλους στόχους, αλλά και πάλι κοιτούσαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα».

Για τις αλλαγές προπονητών: «Είναι μια χρονιά με αλλαγές. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά δεν είναι εύκολο για τον παίκτη. Καινούργια συστήματα, νέες τακτικές. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να βρίσκεις τρόπο να νικάς και να κάνει ο καθένας αυτό που πραγματικά μπορεί».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο