«Ίσως πρέπει να παίζουμε όλα τα ματς στην Αθήνα»

«Ίσως πρέπει να παίζουμε όλα τα ματς στην Αθήνα»

Ενθουσιασμένος από τις δύο νίκες που πέτυχε επί των «αιωνίων» στην Αθήνα, ο Χέρμανσον, τυχερός ένιωθε ο Έρικσον μετά τη νίκη της Άλμπα.

Αν στο ξεκίνημα της σεζόν λέγαμε ότι η Άλμπα θα φύγει από την Ελλάδα με δύο νίκες, επί Ολυμπιακού (χθες, στο πρώτο ματς του Γιώργου Μπαρτζώκα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο) και Παναθηναϊκού (στο τελευταίο ματς του Αργύρη Πεδουλάκη στον «πράσινο» πάγκο), θα μας έπαιρναν για ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους Ευρωλίγκα. Κι όμως, πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία. Υπάρχει εξήγηση;

«Ήταν ένα από τα παιχνίδια που ένιωθα καλά κι ήμουν τυχερός που έβαλα τα σουτ. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση κι είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, καθώς πάντα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολα» δήλωσε ο Μάρκους Έρικσον, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε. Πέτυχε!

Ο Μάρτιν Χέρμανσον ήταν καθοριστικός για τη νίκη των Γερμανών. «Νιώθουμε πολύ καλά. Είναι μόλις η δεύτερή μας νίκη, μακριά από την έδρα μας, αν και σε αρκετά παιχνίδια παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν άτυχοι. Πιστεύω ότι έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά, κόντρα σε όλες τις ομάδες» δήλωσε ο περιφερειακός παίκτης της Άλμπα και συμπλήρωσε με διάθεση (και γιατί να μην έχει;) χιούμορ:

«Είναι καταπληκτικό να έρχεσαι στην Αθήνα και να νικάς και τους δύο γίγαντες. Ίσως πρέπει να παίζουμε όλα μας τα παιχνίδια στην Αθήνα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ