To «ευχαριστώ» του Παπαγιάννη στον Πιτίνο

To «ευχαριστώ» του Παπαγιάννη στον Πιτίνο

Ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου ευχαρίστησε τον κόουτς, Ρικ Πιτίνο, που τον βοηθάει να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 98-83 την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και έκανε ένα ακόμα βήμα για την 8άδα. Ενας από τους πρωταγωνιστές του Τριφυλλιού ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος κοίταξε στα μάτια τον Γκρεγκ Μονρό και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Μια γεμάτη εμφάνιση από τον διεθνή σέντερ των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε τον Ρικ Πιτίνο, που τον βοηθάει να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο κόουτς μου λέει συνέχεια για την άμυνα και τις τάπες. Είχα δώσει μεγάλη έμφαση εκεί αλλά και στα ριμπάουντ και ήταν ένας σημαντικός παράγοντας του αγώνα. Χαλαρώσαμε και βάλανε κάποια ελεύθερα σουτ. Ο Κόπονεν έμεινε ελεύθερος και πέτυχε κάποια σουτ. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερη άμυνα και χτυπήσαμε τις αδυναμίες τους. Ήταν ομαδική δουλειά η εμφάνιση.

Ευχαριστώ τον κόουτς που με ανταγωνίζεται κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα θέλουν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα σαν ομάδα μπορούμε να δείξουμε μεγαλύτερη βελτίωση. Η Ζαλγκίρις δεν αφήνει κανένα παιχνίδι να πάει χαμένο. Ανεξάρτητα το σκορ τα δίνει όλα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε μια ακόμα νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ