Γουάιλι: «Η άμυνα μας οδήγησε στη νίκη»

Γουάιλι: «Η άμυνα μας οδήγησε στη νίκη»

Ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού, Τζέικομπ Γουάιλι, μίλησε για το τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του απέναντι στην επίθεση της Μπάγερν ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη απέναντι στους Βαυαρούς.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 98-83 της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο Τζέικομπ Γουάιλι ανέφερε ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να χαλαρώσει και να επιτρέψει στη Μπάγερν να επιστρέψει στο ματς.

Παράλληλα, ο Αμερικανός στάθηκε στην παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη για τον οποίο τόνισε ότι είναι περήφανος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέικομπ Γουάιλι:

«Τους επιτρέψαμε να τρέξουν και να βάλουν ελεύθερα σουτ. Αυτό μας πλήγωσε. Η άμυνα μας οδήγησε στη νίκη.Δεν επιτρέπεται να αφήνουμε τον αντίπαλο να επιστρέφει στο παιχνίδι. Αρχίσαμε καλά, αλλά δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον αντίπαλο να επιστρέφει στο ματς. Δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε. Αυτό ήταν το κλειδί. Η Μπάγερν βρήκε ελεύθερα σουτ και μείωσε τη διαφορά.

Ο Παπαγιάννης όταν έχει τη νοοτροπία να κυριαρχήσει στο παρκέ κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Είμαι περήφανος γι αυτόν. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Είναι πολύ καλή ομάδα η Ζαλγκίρις, πολύ καλά προπονημένη. Θα εστιάσουμε στο παιχνίδι από αύριο. Έχει παρουσιάσει βελτίωση η Ζαλγκίρις. Η δουλειά μου είναι να βγάζω ενέργεια στο παρκέ. Εγώ βοηθάω όπου μπορώ και ειδικά στα πικ εν ρολ. Ο Παπαγιάννης έκανε σπουδαία δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ