Ολυμπιακός: Η προπόνηση πριν την Μπάγερν (pics+vids)

Ολυμπιακός: Η προπόνηση πριν την Μπάγερν (pics+vids)

Oι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς. Μέσα ο... βοηθητικός Χρηστίδης, με τον μικρό Κωνσταντίνο το ζντο των Πειραιωτών.

Η ήττα από την Άλμπα Βερολίνου πρέπει να μείνει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και κάπως έτσι συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας στο ΣΕΦ την Πέμπτη ενόψει της κόντρας με την Μπάγερν Μονάχου για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι 11+1 Ερυθρόλευκοι πέρασαν στο φαληρικό κλειστό το μεσημέρι τους υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος για δεύτερη φορά θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά μετά την επιστροφή του στο λιμάνι.

Ο… πρόσθετος παίκτης της προπόνησης ήταν ο Βασίλης Χρηστίδης, με τον 22χρονο φόργουορντ να συμμετέχει ως βοηθητικός στις προπονήσεις των Πειραιωτών, όντας ένας παίκτης-επένδυση για το μέλλον. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν την Άλμπα, όταν και το «παρών» έδωσε και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, μέλος της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και των Εφήβων των Ερυθρόλευκων.

Το πρώτο ζντο έδωσε ο μικρός Κωνσταντίνος, ο οποίος μέσω του Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή) έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και είδε από κοντά την προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το ΣΕΦ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ