Μακάμπι: Θέλει να «δέσει» στο Τελ Αβίβ τον Ουίλμπεκιν

Μακάμπι: Θέλει να «δέσει» στο Τελ Αβίβ τον Ουίλμπεκιν

Οι Ισραηλινοί θέλουν να κρατήσουν με αυξημένες απολαβές τον Αμερικανό γκαρντ, την υπόθεση του οποίου παρακολουθούν από κοντά οι μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μετά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, οι ιθύνοντες της ομάδας του λαού θέλουν να προχωρήσουν σε μία ακόμα επέκταση συνεργασίας. Ο λόγος;

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν είναι ο παίκτης που στηρίζει πολλά ο Έλληνας τεχνικός και έχει… γυαλίσει και στις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας. Το πρόβλημα των ισραηλινών είναι πως υπάρχει μία ρήτρα ύψους 1 εκατομμυρίων δολαρίων στο υπάρχον συμβόλαιό του, ποσό που εύκολα μπορούν οι διεκδικητές του να πληρώσουν για να τον κάνουν δικό τους.

Γι’ αυτό τον λόγο η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να «δέσει» τον ταλαντούχο Αμερικανό γκαρντ για τα επόμενα χρόνια και ήδη έχει προσεγγίσει την πλευρά του για την επέκταση του συμβολαίου του, εννοείται με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με όσα παίρνει στους Ισραηλινούς από το 2018 μέχρι και σήμερα (4,6 εκατ. για 3 χρόνια).

Άκρως ικανοποιημένοι στην ομάδα του λαού είναι και με τον Κουίνσι Έισι και ήδη ψάχνουν το πως θα παραμείνει και αυτός στο Ισραήλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ