«Όχι άλλα ελεύθερα τρίποντα» το μήνυμα του Ρικ Πιτίνο

«Όχι άλλα ελεύθερα τρίποντα» το μήνυμα του Ρικ Πιτίνο

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εντόπισε το πρόβλημα και θέλει να σταματήσουν οι παίκτες του να αφήνουν ελεύθερα τα τρίποντα των αντιπάλων.

«Είμαστε στην τελευταία θέση στα τρίποντα, που δίνουμε στον αντίπαλο. Αυτό συμβαίνει γιατί μας κερδίζουν, μετά την ντρίμπλα, ή μετά το pick ‘n’ roll. Όταν κάνουμε μια αλλαγή στην άμυνα, δίνουμε ελεύθερα τρίποντα. Δεν είναι καλό αυτό, πρέπει να βελτιωθούμε». Ο Ρικ Πιτίνο είπε αυτό που όλοι βλέπουμε, πως ο Παναθηναϊκός έχει έναν τομέα, όπου απαιτείται άμεσα βελτίωση, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις.

«Είναι σαν εμάς, μια ομάδα που δουλεύει σκληρά και δίνει πάντα το 100%. Μοιάζουμε ως ομάδες, γι’ αυτό θα είναι σκληρή αναμέτρηση. Η Ζαλγκίρις έχει παίξει τέσσερα εξαιρετικά παιχνίδια. Εμείς δείξαμε τρομερή επιμονή στο τελευταίο ματς, απέναντι στην Μπάγερν. Στη 2η και την 3η περίοδο η αντίπαλος έπαιξε καλύτερα, αλλά επιστρέψαμε στο 4ο δεκάλεπτο και κερδίσαμε» υποστήριξε ο κόουτς του Παναθηναϊκού, που αναφέρθηκε στον Λούκας Λεκαβίτσιους:

«Παίζει εξαιρετικά, είμαι περήφανος γι’ αυτόν. Μου άρεσε ως παίκτης του Παναθηναϊκού, είμαι πολύ χαρούμενος με την επιτυχία του. Ήταν καλός και πέρυσι, όμως έχουμε τον Νικ Καλάθη, οπότε δεν μπορούσε να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής. Δεν μπορούσε να τα κάνει αυτά. Όταν έχεις τον Καλάθη, εκείνος θα παίξει για περίπου 30 λεπτά».

Η αυριανή φιλοξενούμενη στο «Νίκος Γκάλης» έχει αρκετές αλλαγές προσώπων σε σχέση με πέρυσι, αλλά «το σύστημά της βασίζεται στη σκληρή δουλειά και στην ταχύτητα. Αλλάζει συχνά στην άμυνα, είναι μια παρόμοια ομάδα σε σχέση με πέρυσι, σε σχέση με το τι προσπαθεί να βρει και στις δύο πλευρές του παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ