Λιμόζ: «Σε συζητήσεις με ΑΕΚ για τον Κρίστον»

Λιμόζ: «Σε συζητήσεις με ΑΕΚ για τον Κρίστον»

Η γαλλική ομάδα ενημέρωσε ότι είναι σε επαφές με την Ένωση για την παραχώρηση του Αμερικανού γκαρντ, χωρίς να έχει βέβαια επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η παραχώρηση του Χάουαρντ Σαντ Ρος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο τραυματισμός του Νίκου Γκίκα, ανάγκασε την ΑΕΚ να κινηθεί ταχύτατα προς την πλευρά της Λιμόζ για την απόκτηση του Σεμάζ Κρίστον. Παρότι στην αρχή φαινόταν αρκετά αλμυρή η περίπτωσή του (μάλιστα είχε γίνει αλλαγή πλεύσης με τον Ντεάντρε Κέιν να έχει μπει στο… κάδρο), στην Ένωση φαίνεται πως έχει πείσει τον Αμερικανό να έρθει στην χώρα μας και απλά περιμένει την συγκατάθεση των Γάλλων.

Οπως ενημέρωσαν οι «Λιμουζό» ο Κρίστον εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και να την βοηθήσει στην προσπάθειά της στο BCL. Ταυτόχρονα οι Γάλλοι τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με την ΑΕΚ, την ώρα που ο Κρίστον θα μείνει εκτός για το ματς με την Ορλεάν, αφού θεωρείται ξένο σώμα για την Λιμόζ.

Εάν τελειώσει αυτή η μεταγραφή, η ΑΕΚ βάζει στην μηχανή της έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν στην Γαλλία.

Η ενημέρωση της Λιμόζ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ