Ομπράντοβιτς: «Θα ετοιμάσουμε βίντεο, θέλουμε να μας σέβονται»

Ομπράντοβιτς: «Θα ετοιμάσουμε βίντεο, θέλουμε να μας σέβονται»

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του για την προσπάθειά τους απέναντι στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση από την διαιτησία.

ΣΕ όλο το ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν πίσω στο σκορ. Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε δίκαια από τους Καταλανούς, την ώρα βέβαια που οι Τούρκοι μετά το ματς μίλησαν για διαιτησία.
Συγκεκριμένα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τοποθετήθηκε μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και αφού αποθέωσε τους παίκτες του για την προσπάθειά τους, υποστήριξε ότι πρέπει να σέβονται οι διαιτητές της Φενέρ και ότι θα ετοιμάσει βίντεο για να το παρουσιάσει στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικότερα ο Ζοτς είπε: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, πάλεψαν για 40′. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως επιστρέψαμε και δώσαμε μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χάσαμε μερικές κατοχές και κάποια ελεύθερα σουτ. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί λόγοι της ήττας. Πιστεύω πως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ» και συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα, θα ετοιμάσουμε ένα βίντεο και θα το συζητήσουμε με τους ανθρώπους της Euroleague. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Φυσικά, τους σεβόμαστε όλους. Όμως, θέλουμε να μας δείχνουν και εμάς σεβασμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ