Πέσιτς: «Αποφασίσαμε να μην μιλήσουμε στους διαιτητές»

Πέσιτς: «Αποφασίσαμε να μην μιλήσουμε στους διαιτητές»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως το... κλειδί της νίκης των Καταλανών ήταν πως δεν ασχολήθηκαν με την διαιτησία, εν αντιθέσει με την Φενέρμπαχτσε που εξέφρασε και στη συνέχεια τα παράπονά της μέσω του Ζοτς.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, την ώρα που οι γηπεδούχοι έχουν φανερές ενστάσεις για την διαιτησία, εκφράζοντας μέσω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα παράπονά τους.
Από την μεριά του βέβαια, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, δεν θέλησε να μείνει σε αυτό το κμμάτι και τόνισε ότι το… κλειδί ήταν ότι δεν παρασύρθηκαν οι παίκτες του.

Ο Σέρβος προπονητής των Καταλανών τόνισε : «Θεωρώ πως ελέγξαμε το παιχνίδι, εκτός από τα τελευταία λεπτά, όπου κάναμε πολλά λάθη χωρίς λόγο. Ίσως ήμασταν κουρασμένοι. Αλλά οι εκτός έδρας νίκες είναι σημαντικές. Ήταν ένα παιχνίδι με υψηλή ένταση.

Αποφασίσαμε μετά το πρώτο ημίχρονο να μην μιλήσουμε στους διαιτητές και να εστιάσουμε στο παιχνίδι. Κάποιες φορές αυτό μπορεί να είναι και το κλειδί για να κερδίσεις το παιχνίδι.

Το δεύτερο σημείο κλειδί ήταν να προστατεύσουμε το ζωγραφιστό μας και το καταφέραμε, αλλά κάναμε και πολλά λάθη στα τελευταία δύο λεπτά, τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στην Φενέρμπαχτσε να πλησιάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ