Αναβλήθηκε η δίκη Αγγελόπουλων-Γιαννακόπουλου

Αναβλήθηκε η δίκη Αγγελόπουλων-Γιαννακόπουλου

Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη φορά που συμβαίνει αυτό και αφορά τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ στις 29/05/2014, στο ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Αναβολή στην δίκη ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, αποφάσισε το δικαστήριο της Ευελπίδων μετά από εκδίκαση που έλαβε χώρα την Παρασκευή (17/01).

Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη και αφορά στα όσα έγιναν στο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 29/05/2014 και την διένεξη του ισχυρού άντρα των Πρασίνων με τους διοικητικούς ηγέτες των Ερυθρόλευκων αλλά και τον διαιτητή Τόμι Σχινά, μέσω του ανθρώπου της ασφαλείας του.

Η δικάσιμος είχε οριστεί για την 17η του Ιανουαρίου, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και τον Έλληνα ρεφερί να είναι παρόντες ως μάρτυρες στην Ευελπίδων εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος δεν βρέθηκε εκεί. Αυτήν την φορά, η δίκη αναβλήθηκε, καθώς η καινούρια δικηγόρος του ανθρώπου της προσωπικής ασφαλείας του ισχυρού άντρα του Παναθηναϊκού ζήτησε αναβολή ελέω εγκυμοσύνης.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ