Ολυμπιακός: Στην αγορά για παίκτες και άμεσα

Ολυμπιακός: Στην αγορά για παίκτες και άμεσα

Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται… μυστικά για να προχωρήσουν σε προσθήκες αθλητών,  χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα σχετικά με τις θέσεις των γκαρντ και του ψηλού.

Η δεύτερη εποχή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό έκλεισε μία εβδομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν δύο παιχνίδια με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο τους, με την ήττα από την Άλμπα ως ένα σημείο να είναι και… κατάλοιπο από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία, η οποία είχε προκαθορίσει την φιλοσοφία και το ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Απέναντι στην ομάδα του Ρενέσες, οι Πειραιώτες εμφάνισαν έναν κάκιστο πρόσωπο, με τον Μπαρτζώκα  πολλές φορές να μένει ως… παρατηρητής, αφού δεν μπορούσε σε μιάμιση μέρα να επηρεάσει τους παίκτες του και τα κομμάτια της τακτικής των Πειραιωτών. Η φιλοσοφία του εξάλλου δεν έχει σχέση με των προκατόχων του και ο χρόνος είναι ελάχιστος για να γίνουν πράγματα.

Από την κακή εμφάνιση με την Άλμπα, στους… παγκίτες που γύρισαν το ματς με την Μπάγερν και τη νίκη της Παρασκευής. Και οι δύο αναμετρήσεις πάντως έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Το ελλιπές ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν  πλέον κοιτάει την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι είναι στην αγορά για την απόκτηση δύο αθλητών. Ενός πλέι μέικερ και ενός σέντερ. Όχι δύο μπαλώματα αλλά αθλητές με προοπτική, οι οποίοι θα είναι ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να προσδώσει ταχύτητα στην ομάδα του (σε άμυνα και επίθεση) και την αθλητικότητα που της λείπει.

Η αγορά αυτήν την στιγμή είναι μικρή, σε σημείο απελπιστικό και είναι δεδομένο πως οι ομάδες καλούνται να χτυπήσουν… πόρτες για να ρωτήσουν αν η «πραμάτεια» κάθε σωματείου είναι προς πώληση.

Ταυτόχρονα οι ατζέντηδες προτείνουν σωρηδόν παίκτες στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν όλες αυτές τις λίστες, ενώ δεν είναι και απίθανο να προσπαθήσουν να «σπάσουν» κάποιο συμβόλαιο για να «γεμίσουν» το ρόστερ τους.

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι δεν θα αποκτηθεί αθλητής απλά για να γίνει αυτό. Δεν λέμε ότι δεν θα γίνει προσθήκη, αλλά εάν φτάσει σε αυτό το απευκταίο σημείο, είναι προτιμότερο να μείνει ως έχει ο Ολυμπιακός.

Έχουν ακουστεί κάποια ονόματα ήδη από μπλογκ ή τα social media (Πόιθρες ή Τζόνι Χάμιλτον για τους ψηλούς) χωρίς να επιβεβαιώνεται το παραμικρό για τον Ολυμπιακό.

Η θέληση της ομάδας είναι οι παίκτες να κλείσουν τώρα, να ανακοινωθούν και να ενσωματωθούν άμεσα με απόλυτη προτεραιότητα να έχει ο ψηλός που θα πλαισιώσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ