Ολυμπιακός: Πολ και Παπανικολάου για την «Ημέρα Εκπαίδευσης» (pics)

Ολυμπιακός: Πολ και Παπανικολάου για την «Ημέρα Εκπαίδευσης» (pics)

Οι παίκτες των Ερυθρόλευκων βρέθηκαν σε σχολείο και μίλησαν στα παιδιά αναφορικά με το πως μπορούν να συνδυάσουν το διάβασμα με τον αθλητισμό.

Συνεχίζονται οι δράσεις για τον Ολυμπιακό. Οι Μπράντον Πολ και Κώστας Παπανικολάου βρέθηκαν στο σχολείο «Saint Paul» του Πειραιά και μίλησαν στους μαθητές για την ανάγκη της μόρφωσης και το πως μπορούν τα παιδιά να συνδυάσουν τον αθλητισμό με το διάβασμά τους.

Οι δύο Ερυθρόλευκοι όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσαν τα βλέμματα όλων των μικρών του σχολείου, τους συμβούλεψαν την αξία του διαβάσματος και της επιμόρφωσης, ενώ τους απάντησαν στις ερωτήσεις που τους έκαναν. Στο «Saint Paul» ήταν μαζί τους και οι προπονητές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού αλλά και της αναπτυξιακής ομάδας, Δημήτρης Τσαλδάρης και Νίκος Μπάρλος. Αυτή η εβδομάδα για την Ευρωλίγκα είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση και τον ρόλο της.

Οι παίκτες των Πειραιωτών στο περιθώριο της εκδήλωσης φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και τους υπέγραψαν αυτόγραφα, ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο την ημέρα τους στο «Saint Paul».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ