Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Παπαπέτρου, off ο Παππάς

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Παπαπέτρου, off ο Παππάς

Ο «Πάπι» αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της ομάδας του από την Τέταρτη, «θέμα» στον ώμο προέκυψε για τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος έχει χάσει όμως την θέση του στο ροτέισον των Πρασίνων και χάνει Βιλερμπάν.

Ενα θετικό και ένα αρνητικό για τον Ρικ Πιτίνο ενόψει της αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν. Ο προπονητής των Πρασίνων μπορεί να υπολογίζει κανονικά από την Τετάρτη τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ θα χάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα τον Νίκο Παππά. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ο Παπαπέτρου ταλαιπωρείται από κάκωση στο αντίχειρα του αριστερού του χεριού, η οποία αρχικά τον ταλαιπωρούσε στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και χτύπησε και πάλι στο ίδιο σημείο με τον Προμηθέα. Ο Έλληνας φόργουορντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα (21/01) αλλά από την Τετάρτη (22/01) Θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας του.

Από την μεριά του, εκτός για περίπου μία εβδομάδα θα τεθεί ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνα γκαρντ είχε ενοχλήσεις στον ώμο και θα ακολουθήσει αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Εξάλλου από την στιγμή που ο Ράουτινς αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, έχει χάσει την θέση του στο ροτέισον των Πρασίνων και δεν λογίζεται από τον Ρικ Πιτίνο ως βασική επιλογή.

Ο Παπαπέτρου θα παίξει κανονικά με την Βιλερμπάν, εν αντιθέσει με τον Παππά που θα δει από την άκρη του πάγκου τον αγώνα στο ΟΑΚΑ φορώντας την πολιτικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ