Ολυμπιακός: Ψάχνει τον Τρεμέλ Ντάρντεν του 2020 ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον Τρεμέλ Ντάρντεν του 2020 ο Μπαρτζώκας

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει για την περιφέρειά του έναν αμυντικογενή παίκτη, ο οποίος μπορεί να μαρκάρει από την θέση 1 έως και 3 για να «θωρακίσει» την περιφέρειά του.

Στο… σεργιάνι έχει βγει ο Ολυμπιακός για να «μπαλώσει» αρχικά τις τρύπες του στο ρόστερ του ενόψει της συνέχειάς του στην Ευρωλίγκα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι Ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν σε κινήσεις που θα είναι «μίας χρήσεως». Κάθε άλλο.

Σε διαρκή επικοινωνία με τους ατζέντηδες που συνεργάζονται βρίσκονται οι Πειραιώτες, με διάφορα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι, χωρίς βέβαια ακόμα να έχει γίνει γνωστή η πρόθεσή τους σχετικά με τους παίκτες που θα «χτυπήσουν».

Σημαντικό είναι το κομμάτι της περιφέρειας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει έναν lock down defender. Έναν αθλητή που μπορεί να μαρκάρει από το 1 έως και το 3, για να μπορέσει να «κολλήσει» και με τους παίκτες που έχουν αμυντικά προβλήματα, τα οποία δεν τα έχει κρύψει από τη στιγμή που ανέλαβε και πάλι τις τύχες του Ολυμπιακού.

Έναν Τρεμέλ Ντάρντεν δηλαδή. Μην βιάζεστε, δεν λέμε τον 38χρονο Αμερικανό της MBC, που αγωνίστηκε στον Πειραιά την σεζόν 2014-15, όντας δική του επιλογή εκείνο τον καλοκαίρι. Αλλά έναν παίκτη με δικά του χαρακτηριστικά.

Που να «κλειδώνει» τον αντίπαλο, να πιέζει στην άμυνα μέχρι… θανάτου, να μην ζητάει μπάλες και γενικότερα να είναι οικονομικός στην επίθεση, δίνοντας χώρο στους υπόλοιπους. Ότι έκανε και ο Ντάρντεν την σεζόν εκείνη αλλά και νωρίτερα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όταν έκανε τη ζωή δύσκολη στους περιφερειακούς των Ερυθρόλευκων στην σειρά με τους Μαδριλένους τη σεζόν 2013-14.

Μία τέτοια λύση, η οποία δεν είναι απαραίτητα να είναι πλέι μέικερ αλλά ακόμα και φόργουορντ, θα αποφορτίσει στον άσο τον όποιο γκαρντ του Ολυμπιακού και ίσως αφήσει για ώρα εκεί και τον Βασίλη Σπανούλη. Παράλληλα εάν είναι «τριάρι» ο παίκτης που θα αποκτηθεί, θα φέρει στο «2» τον Μπράντον Πολ, θέση που είναι και η αγαπημένη του και η φυσική του.

Έχουν ήδη λοιπόν προταθεί αθλητές στους Ερυθρόλευκους και εξετάζονται ξεχωριστά περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι και ο Τζέιμς Μπελ, ο οποίος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Μπουντούτσνοστ, ενώ φέτος υπέγραψε στην Παρτιζάν, χωρίς να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο 28χρονος απόφοιτος του Βιλανόβα είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν άμεσα να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη που θα δώσει βάθος στην περιφερειακή τους άμυνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ