Πάει μισός στη Βαρκελώνη και… πληρώνει ο Ερυθρός Αστέρας

Πάει μισός στη Βαρκελώνη και… πληρώνει ο Ερυθρός Αστέρας

Η Ευρωλίγκα τού επέβαλλε βαρύ πρόστιμο, αλλά αυτό είναι το μικρότερο κακό, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας πηγαίνει με προβλήματα στη Βαρκελώνη.

Όχι ένα, αλλά δύο αρνητικά μαντάτα είχε η μέρα για τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου οι οπαδοί του έδειξαν παραβατική συμπεριφορά. Αυτό, όμως, ελαχίστως απασχολεί τον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος κοιτάζει τον πάγκο του και βλέπει πολλές… άδειες καρέκλες, ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ερυθρός Αστέρας καλείται να πληρώσει 38.000 ευρώ, για ρίψη αντικειμένων και για επιθετική συμπεριφορά των οπαδών κατά των διαιτητών. Η Ευρωλίγκα, που δεν χαρίζεται σε ότι αφορά στα πρόστιμα χρέωσε με 6.000 ευρώ τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στους διαιτητές του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Είναι προφανής η διάθεση της ηγεσίας της Ευρωλίγκας να προστατεύσει τους ρέφερι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπολογίζει τους Νταβίντοβατς, Γιάγκοντιτς, Τσόβιτς, Περπέρογλου. Σαν να μην φτάνουν οι τραυματισμοί, εκτός μάχης τέθηκε κι ο Λάζιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Όλα αυτά, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας παίζει σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της διοργάνωσης, απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Από την άλλη, βέβαια, πάλι καλά για τους «ερυθρόλευκους», καθώς είναι από τα παιχνίδια που δεν υπάρχει το «πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ