Πονίτκα: «Έτοιμοι για 40 λεπτά με τον Ολυμπιακό»

Πονίτκα: «Έτοιμοι για 40 λεπτά με τον Ολυμπιακό»

Ο Πολωνός φόργουορντ της Ζενίτ αποθέωσε τους παίκτες των Ερυθρόλευκων και τόνισε ότι είναι έξτρα κίνητρο για αυτόν ότι θα αγωνιστεί απέναντί τους.

Στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, ο  Ματέους Πονίτκα είχε 18 πόντους με 7/10 δίποντα, όντας ο κορυφαίος της Ζενίτ στη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο Πολωνός παίκτης της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη, τόνισε ότι το παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν διαφορετικό και αναφέρθηκε επίσης και στους Σπανούλη, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά ο Πονίτκα είπε: «Ο πρώτος γύρος; Ήταν μια μεγάλη νίκη, η πρώτη στην ιστορία του συλλόγου στην Ευρωλίγκα γι’ αυτό και την θυμούνται όλοι. Τώρα όμως βρισκόμαστε σε ένα άλλο στάδιο της σεζόν και το παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό. Όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει ο Σπανούλης, τι μπορεί να κάνει ο Πρίντεζης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι ‘αυτούς τους παίκτες για τον Μιλουτίνοφ επίσης, που παίζει καταπληκτικά.

Όλοι στην ομάδα τους είναι επικίνδυνοι, όχι μόνο αυτοί που ανέφερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα για 40 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή και αυτό τους προσθέτει έξτρα κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ