Μποζίκας: «Ενεργειακά ήμασταν μια ταχύτητα πίσω»

Μποζίκας: «Ενεργειακά ήμασταν μια ταχύτητα πίσω»

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα τόνισε ότι το τεχνικό τιμ των Ερυθρόλευκων προσπαθεί να θέσει τους νέους κανόνες του στους παίκτες.

Δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό στην Αγία Πετρούπολη. Η ήττα απο τη Ζενίτ είναι… καταδικαστική για τους Ερυθρόλευκους, με τον Γιώργο Μποζίκα να τονίζει ότι υπήρχε διαφορά ενέργειας στο παρκέ απέναντι στο συγκρότημα του Ζουάν Πλάθα.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα είπε στην κάμερα της NOVA: «Όταν δέχεσαι 91 πόντους δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Εμείς είχαμε σαν στόχο να προστατέψουμε τη ρακέτα μας και επιτρέψαμε 66% στο δίποντο. Δεν μπορείς να κερδίσεις έτσι. Ενεργειακά ήμασταν πια ταχύτητα πίσω, χάσαμε όλες τις lose balls με εξαίρεση το τέταρτο δεκάλεπτο που κάναμε προσπάθεια να μειώσουμε στο σκορ.

Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αμυντικά είχαμε πρόβλημα στα πικ εν ρολ. Θέλαμε να βάλουμε πίεση στη μπάλα και αποτύχαμε και έτσι δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση.

Αυτή τη στιγμή είμαστε περίπου 10 μέρες στην ομάδα. Έχουμε προσπαθήσει να βάλουμε κανόνες στην ομάδα. Οι παίκτες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν. Παίξαμε με δύο αθλητικούς ψηλούς με εμπειρία. Τα 2 πόιντ γκαρντ μας δεν έχουν εμπειρία σε αυτό το επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ