Απίστευτο: Άποντοι 4 ξένοι για τον Ολυμπιακό!

Απίστευτο: Άποντοι 4 ξένοι για τον Ολυμπιακό!

Οι Ερυθρόλευκοι είδαν την τετράδα των Μπόλντγουιν, Ρότσεστι, Ρούμπιτ και Πολ να μην συμμετέχουν στο σκοράρισμα της ομάδας παρά τους 87 πόντους που έβαλε στην Αγία Πετρούπολη.

Την στιγμή που ο Ολυμπιακός, μέσω του Γιώργου Μπαρτζώκα, προσπαθεί να πραγματοποιήσει την επανεκκίνησή του, είναι κάποια πράγματα που βγάζουν μάτια.

Υπάρχει έλλειμμα ποιότητας στον Πειραιά, οι Ερυθρόλευκοι βλέπουν τις… παλιοσειρές να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά, όμως αυτό δεν φτάνει.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Αγία Πετρούπολη από την Ζενίτ και έριξε μία τεράστια… κλωτσιά στην υπόθεση πλέι οφ. Όχι ότι ήταν εύκολο, όμως ο μοναδικός τους στόχος για την χρονιά που διανύουμε, απομακρύνεται από τον Ιανουάριο κι όλας και την 21η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τι έφταιξε; Το τεχνικό τιμ μπορεί να γνωρίζει σίγουρα παραπάνω από τον καθένα. Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Σάσα Βεζένκοφ πάλεψαν μέχρι το τέλος.

Καλά διαβάσατε. Μόλις ένας από τους 5 ξένους του Ολυμπιακού βοήθησε στο να παλέψουν οι Ερυθρόλευκοι για την… υπέρβαση, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, στην Αγία Πετρούπολη.

Πως τα πήγαν οι υπόλοιποι τέσσερις ξένοι του Γιώργου Μπαρτζώκα;  Όλοι μαζί ήταν άποντοι!

Ναι οι Μπράντον Πολ, Τέιλορ Ρότσεστι, Ουέιντ Μπόλντγουιν και Ογκουστίν Ρούμπιτ, τελείωσαν την αναμέτρηση με -13 στο σύστημα αξιολόγησης, έχοντας μαζί 0/16 σουτ!

Ο Ολυμπιακός ήταν στην δυσάρεστη θέση να αγωνίζεται στην Αγία Πετρούπολη με… άκαπνους 4 παίκτες του, την ώρα που και ο Αντώνης Κόνιαρης δεν κατάφερε να σκοράρει. Όμως όπως και να έχει, η αλήθεια είναι σκληρή και δεν χωράει αμφισβήτηση.

Το να έχει ξένους, των οποίων η αξία υπερβαίνει τα 2,3 εκατομμύρια σε συμβόλαια και να μην μπορούν να προσφέρουν επιθετικά, την ώρα που στην άμυνα το πρόβλημα είναι τεράστιο, είναι κάτι που δεν σηκώνει και πολύ κουβέντα. Από αυτούς εξάλλου, περιμένει πάρα πολλά η ομάδα του Πειραιά, θέλοντας να είναι τα στηρίγματα των Σπανούλη και Πρίντεζη, να βγαίνουν μπροστά και να αγωνίζονται και αυτοί με την ίδια απόδοση.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται αλλαγές, ενίσχυση και να κοιτάξει τι μπορεί να διορθωθεί. Από τα χαμόγελα στην Άλμπα και τους… παγκίτες που έλαμψαν, η Ζενίτ έβγαλε στην φόρα όλα τα κακώς κείμενα των Πειραιωτών. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, για μία ομάδα που προσπαθεί να πραγματοποιήσει το restart της, σε μία από τις πιο περίεργες χρονιές της ιστορίας της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ