Μπαρτζώκας: «Χρειαζόμασταν περισσότερους παίκτες να συνεισφέρουν στο ματς»

Μπαρτζώκας: «Χρειαζόμασταν περισσότερους παίκτες να συνεισφέρουν στο ματς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι χρειαζόντουσαν περισσότερους παίκτες στο ματς.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 91-87 από τη Ζενίτ και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι χρειάζονταν περισσότερους παίκτες να συνεισφέρουν στο ματς.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Πειραιωτών στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας και στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο χαρακτήρισε μεγάλο πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ζενίτ, θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Χρειαζόμασταν περισσότερους παίκτες να συνεισφέρουν στο ματς επιθετικά και αμυντικά και θεωρώ πως το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν στο τρίτο δεκάλεπτο όπου και χάσαμε όλες τις διεκδικούμενες μπάλες που ήταν 50%-50%, ριμπάουντ και πολλές κατοχές που έκριναν το ματς. Η Ζενίτ βρήκε αυτοπεποίθηση από τις δεύτερες ευκαιρίες που της δώσαμε. Και το δεύτερο στοιχείο, ήταν πως σε ένα κλειστό ματς, κάναμε πολλά λάθη. Πολλές φορές, όταν επιστρέφαμε στο σκορ, δεν ήταν πως δεν σκοράραμε, αλλά κάναμε λάθη με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βρίσκει πόντους στον αιφνιδιασμό. Έτσι λοιπόν, το να κερδίσεις εκτός έδρας θα πρέπει να μείνεις 40 λεπτά στο πλάνο και να έχεις πολλούς παίκτες μέσα στο ματς και δυστυχώς αυτό δεν έγινε σήμερα για εμάς».

Για το πλάνο που είχε ο Ολυμπιακός: «Δεν θέλαμε να δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στη Ζενίτ, είναι πρώτοι στην Ευρωλίγκα έχοντας 13 επιθετικά ριμπάουντ μέσο όρο. Και το δεύτερο ήταν να μην κάνουμε λάθη δίνοντας τους εύκολους πόντους στην επίθεση. Έπρεπε να προστατεύσουμε τη μπάλα. Όποτε βιαστήκαμε ή κάναμε λάθη, τους δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν στην επίθεση και στον αιφνιδιασμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ