Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ 80-68

Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ 80-68

Η Μακάμπι πάλεψε, όπως κάνει από τότε που την ανέλαβε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά ο Ντέντοβιτς έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Μονάχου.

Αν κάτι έχει εμφυσήσει ο κόουτς Σφαιρόπουλος στη Μακάμπι είναι το πάθος για τη νίκη κι η άρνηση της ήττας. Προπονητής είναι, όχι θαυματοποιός κι οι απουσίες, σε συνδυασμό με μια πολύ κακή βραδιά του Ουιλμπέκιν, έφεραν την Μπάγερν σε πλεονεκτική θέση, με τον Ντέντοβιτς να κάνει κάνει τη διαφορά, αλλά τον Λο να πετυχαίνει το πιο σημαντικό καλάθι, για την παρέα του Μονάχου, που φάνηκε αφιλόξενη και κράτησε τη χαρά της νίκης για… πάρτη της (80-68).

Οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι, έχοντας σε σπουδαία μέρα τον Ντέντοβιτς, σε πολύ καλή κατάσταση τον Ζίπσερ, εξαιρετικά χρήσιμο τον Μονρό, θετικό τον Κόπονεν, αλλά και τον Λο (που μέχρι τότε είχε 0/3 τρίποντα) να ευστοχεί στο σουτ, το οποίο σταμάτησε κάθε απόπειρα «κλοπής» της νίκης, από την πλευρά των Ισραηλινών.

Ο Ουιλμπέκιν ήταν περισσότερο επίμονος απ’ ότι άστοχος κι αυτός ο συνδυασμός ήταν καταστροφικός. Ο Μπράιαντ ήταν πολύ πιο λογικός, ο Χάντερ πάλεψε, ο Τζάκσον έκανε ό,τι μπορούσε (και κάτι παραπάνω), όμως συνολικά οι φιλοξενούμενοι ήταν ένα κλικ πίσω από την παρέα του Μονάχου. Έστω κι αν η τελική διαφορά αδικεί την εικόνα τους, οι παίκτες του Σφαιρόπουλου δικαίως ηττήθηκαν.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 35-33, 57-53, 80-68.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ