Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 86-82

Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 86-82

Η Μπαρτσελόνα ζορίστηκε, είδε… εφιάλτη, αλλά στο τέλος λύγισε τον Ερυθρό Αστέρα, που έφτασε ένα… τρίποντο από τη μεγάλη έκπληξη.

Η εικόνα του Ερυθρού Αστέρα στις τελευταίες αγωνιστικές, σε συνδυασμό με τη δυναμική της Μπαρτσελόνα, οδηγούσαν συνειρμικά στην ιδέα ότι οι γηπεδούχοι θα «καθαρίσουν» εύκολα την υπόθεση νίκη. Μόνο που οι «μπλαουγκράνα» ίδρωσαν, είδαν έναν μικρό… εφιάλτη και στο τέλος έλυσαν τον γόρδιο δεσμό με τρίποντο του Ρίμπας. Αυτό το σουτ έκανε τη διαφορά, για να νικήσει η ομάδα της Βαρκελώνης με 86-82.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι Σέρβοι ήταν μπροστά στο σκορ, μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν στον πόντο, στο… σουτ, όμως η Μπαρτσελόνα επικράτησε, αφενός γιατί έχει τον αρχοντικό Μίροτιτς να δίνει άλλη μια εκπληκτική παράσταση (25 πόντοι, 6 ριμπάουντ), τον Ντέιβις να σιγοντάρει, τον Κλαβέρ να είναι οικονομικός, τον Τόμιτς να γεμίζει τη ρακέτα.

Απέναντι ήταν ο εξαιρετικός Μπράουν (έκανε απίστευτη εμφάνιση και πέτυχε το κάρφωμα, που θα μπει στις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής), ο Γκιστ που έχει ζήσει ουκ ολίγες τέτοιες κόντρες, ο Στίματς (με 2/2 τρίποντα), ο Πάντερ με γεμάτη στατιστική. Δεν έλειψαν πολλά από τους Σέρβους, που θα μπορούσαν να φύγουν νικητές από τη Βαρκελώνη.

Αυτό που μάλλον πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι πως το όνομα του Λορέντζο μπήκε στο σημειωματάριο αρκετών προπονητών, οι οποίοι τον παρακολουθούν να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τα δεκάλεπτα: 29-19, 41-42, 62-66, 86-82.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ