Μπασκόνια – Χίμκι 83-79

Μπασκόνια – Χίμκι 83-79

Έστω και δύσκολα, οι Βάσκοι επικράτησαν της ομάδας του Κουρτινάιτις και διατηρούν πιθανότητες οχτάδας σε μία ουρά με τεράστιο ενδιαφέρον. Το είχε η Χίμκι το ματς, την κατέστρεψε ο άστοχος Σβεντ.

Και στο τέλος  κερδίζουν οι Βάσκοι. Σε ένα ματς που ο νικητής ήταν ο λιγότερο άστοχος, η Μπασκόνια επικράτησε της Χίμκι του Αλεξέι Σβεντ των 3/15 τριπόντων με σκορ 83-79 στην Βιτόρια και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Ιβάνοβιτς είχε τα γνωστά της σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της.

Είχε όμως στο πρώτο ημίχρονο, έστω και δύσκολα τα ηνία του παιχνιδιού. Με το 47-44 να είναι το σκορ των δύο ομάδων στην Τρίτη περίοδο, η Χίμκι βρήκε λύσεις. Όχι από τον ηγέτη της, Σβεντ, αλλά από τον Γερέμπκο. Κράτησε λοιπόν τους  Βάσκους χαμηλά στο σκορ και έκλεισε την περιοδο με το υπέρ της 63-61.

Τι έγινε από εκεί και έπειτα; Μίλησε το ένστικτο της επιβίωσης για τους γηπεδούχους που προσπέρασαν με 80-76. Ο Χένρι  με ½ βολές όμως και ο Σιλντς στη συνέχεια ήταν οι αιτίες για να επιστρέψει στις νίκες η Μπασκόνια μετά από καιρό.

Σχετικά με τους πρώτους σκόρε ο  Σιλντς είχε 22 πόντους,  με τον  Φολ να δίνει σημαντικές βοήθειες με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Από την άλλη ο Χένρι πρόσθεσε  10 πόντους και 8 τελικές πάσες, με τον Γερέμπκο για τους ηττημένους να έχει  16,  και τον  Τίμα 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 27-25, 47-44, 61-63, 83-79.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ