Παναθηναϊκός: Μόνο νίκη για να τελειώνει με την πρόκριση

Παναθηναϊκός: Μόνο νίκη για να τελειώνει με την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη για να είναι πιο άνετος βαθμολογικά στην οκτάδα, αλλά και για να ρεφάρει την ήττα του πρώτου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Βιλερμπάν σε ένα ματς που θέλει μόνο νίκη για να «πατήσει» πιο γερά στην οκτάδα της Euroleague.

Οι πράσινοι μετά τις νίκες επί Μπάγερν και Ζαλγκίρις θέλουν να κάνουν το 3/3 στο ΟΑΚΑ και να είναι ασφαλείς όσον αφορά την πρόκριση κι από εκεί και πέρα να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν. Επίσης σε περίπτωση νίκης θα πάει πιο άνετα και στα επόμενα δύσκολα ματς με Βαλένθια (εκτός), Ερυθρό Αστέρα (εκτός) και Ζενίτ (εντός) που μπορεί υπό προϋποθέσεις να τον βάλουν πάλι στη «μάχη» για την τετράδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρικ Πιτίνο δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Παππά, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα στη Euroleague, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει ξεπεράσει την κάκωση στον αριστερό αντίχειρα και θα είναι παρών.

Από την άλλη η Βιλερμπάν, θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τον τραυματία Σαρλ Καουντί, ενώ ψάχνει μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας, αφού μόνο ο Ερυθρός την έχει πατήσει στην έδρα του από τους Γάλλους, οι οποίοι από την πλευρά τους θέλουν να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην οκτάδα.

Οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ