Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Οκτάβιους Έλις!

Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Οκτάβιους Έλις!

Οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν στην απόκτηση του Αμερικανού σέντερ του Προμηθέα για να καλύψουν το κενό στο «5». Πληρώνουν την ρήτρα στον Προμηθέα και μετά την Βενέτσια ενσωματώνεται κανονικά στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Υπήρξε… φλερτ από τον περασμένο Οκτώβριο αλλά τελικά ο Οκτάβιους Έλις αναμένεται το 2020 να φορέσει τα ερυθρόλευκα! Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Αμερικανό σέντερ του Προμηθέα Πατρών,  καθώς συμφώνησε με την ομάδα του Μάκη Γιατρά, πληρώνοντας το σχετικό buy out.

Ο Έλις θα είναι ο αθλητικός ψηλός που ήθελε διακαώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να καλύψει αρχικά το κενό που υπήρχε στο «5» με την φυγή του Ουίλι Ριντ αλλά και με προοπτική να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά και από την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για έναν αθλητικό ψηλό που γνωρίζει απόλυτα την ελληνική πραγματικότητα, είναι στα 27 του, διαθέτει αγωνιστικό ρυθμό όντας εκ των πρωταγωνιστών του Προμηθέα, όντας η… κολόνα των Πατρινών σε Ελλάδα και Eurocup.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία κίνηση με μέλλον, καθώς τώρα θα… ψηθεί στο υψηλότατο επίπεδο, αυτό της Ευρωλίγκας και σε έναν οργανισμό όπως του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης πάντως θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Βενέτσια την προσεχή Τρίτη, παιχνίδι που λογικά θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του με τους Πατρινούς.

Φέτος στο Eurocup είχε 10,8 πόντους ανά ματς ενώ κατέβαζε 6,3 ριμπάουντ. Έχει έφεση στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, του αρέσει το πικ εν ρολ, ενώ είναι γνωστός και για την αμυντική του προσήλωση, δίνοντας  1,1 μπλοκ σε κάθε παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ