Ο Ρικ Πιτίνο έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Παπαγιάννη

Ο Ρικ Πιτίνο έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Παπαγιάννη

Ο Αμερικανός κόουτς δεν τα είδε όλα ωραία, έχει πράγματα να διορθώσει, είδε όμως τον Παπαγιάννη να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο.

Κανένας προπονητής δεν μένει 100% ικανοποιημένος, καθώς το μπάσκετ είναι σπορ διαρκούς βελτίωσης κι είναι αλήθεια πως ο Ρικ Πιτίνο είδε τους παίκτες του να χάνουν διαφορές… ασφαλείας, να επιτρέπουν στη Βιλερμπάν να συνεχίζει, παρότι η εικόνα του αγώνα δεν έδειχνε ότι μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα. Όχι πως δεν έμεινε ικανοποιημένος, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Παπαγιάννη.

«Αν ο αγώνας ήταν τριών περιόδων, θα ήμουν ένας ευτυχισμένος προπονητής. Δυστυχώς, όμως, διαρκεί τέσσερις κι εμείς στην τέταρτη περίοδο ήμασταν κακοί στην άμυνα. Αξίζουν, πάντως, συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν γιατί πάλεψε μέχρι το τέλος και δεν παράτησε το παιχνίδι» δήλωσε ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού, δείχνοντας πως παραμένει ένας εκ των απόλυτων τζέντλεμαν των γηπέδων.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον διεθνή Έλληνα σέντερ, που χθες ήταν… απολαυστικός. «Βελτιώνεται στις προπονήσεις η ομάδα, ειδικά ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι η καλύτερη μεταμόρφωση στις τελευταίες εβδομάδες. Ανέβηκε στο κομμάτι των ριμπάουντ και των μπλοκ. Αυτό θέλουμε και περιμένουμε από αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ