Παπαγιάννης: «To… κλικ στην απόδοση μου έγινε πρώτα στο μυαλό»

Παπαγιάννης: «To… κλικ στην απόδοση μου έγινε πρώτα στο μυαλό»

Μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν και τη νέα σπουδαία του εμφάνιση ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τα αίτια της αλλαγής του προς το καλύτερο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Βιλερμπάν όπου τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους (6/9 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 5 μπλοκ και 23 βαθμούς στο PIR, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία που διανύει το τελευταίο διάστημα. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που βλέπουμε αυτόν τον… άλλο Παπαγιάννη.

Αναλυτικά:

– Πήρατε την άτυπη ρεβάνς από την Βιλερμπάν για την ήττα επί γαλλικού εδάφους και μάλιστα με σχετική άνεση.

«Από την αρχή δώσαμε το 100% και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ωστόσο υπήρξε μία χαλαρότητα στο τέταρτο δεκάλεπτο και φάνηκε αυτό στο τελικό σκορ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να εξετάσουμε την κακή μας τέταρτη περίοδο, να διορθώσουμε τα λάθη και να μην τα επαναλάβουμε και να εστιάσουμε στο επόμενο ματς».

– Κρατήσατε αήττητο το ΟΑΚΑ και στα τρία τελευταία ματς που δώσατε και ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

«Σίγουρα η αναμέτρηση με τους Ισπανούς έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Η Βαλένθια αποδίδει εξαιρετικά στις τελευταίες αναμετρήσεις και παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, σε μία δύσκολη έδρα, αλλά το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να φύγουμε με το ‘’διπλό»».

– Για ακόμη μία φορά έδειξες ότι βρίσκεσαι σε εξαιρετική κατάσταση, πετυχαίνοντας μάλιστα απέναντι στη Βιλερμπάν και ατομικό ρεκόρ καριέρας σε μπλοκ (5) στην Euroleague.

«Στόχος μου είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα πάει καλά, όπως χαίρομαι για την απόδοση μου. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το ρυθμό και να συνεχίσουμε έτσι. Τεράστια, πάντως, είναι και η στήριξη που δέχομαι από τους συμπαίκτες μου».

– Θα μας αποκαλύψεις πως γύρισε ο διακόπτης μέσα σου και είσαι σταθερά σε ανοδική πορεία;

«Αυτό είναι κάτι προσωπικό… Σίγουρα όμως έκατσα κάτω και σκέφτηκα. Το πιο βασικό κομμάτι σε έναν αθλητή είναι το μυαλό. Σίγουρα αυτό το κλικ μέσα μου, έγινε πρώτα στο μυαλό μου».

– Η επίθεση του Παναθηναϊκού έκανε κόντρα στη Βιλερμπάν την απαραίτητη ζημιά.

«Στην επίθεση έχουμε αποδείξει εφέτος ότι είμαστε πάρα πολύ καλοί. Μακάρι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να έχουμε διάρκεια σε αυτό το κομμάτι».

– Ο Παναθηναϊκός «χτίζει» σερί (3-0) στις τελευταίες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Έχει δικαίωμα στο όνειρο για να «αναρριχηθεί» ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη;

«Πάμε αγώνα με τον αγώνα και προπόνηση με την προπόνηση. Σίγουρα υπάρχουν προσδοκίες από τον καθένα, αλλά το σημαντικό είναι να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και να έχουμε υπομονή. Όλα θα πάνε καλά…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ