Κόνιαρης: «Χρειαζόμασταν έναν ψηλό σαν τον Έλις, το 100% με Μπασκόνια»

Κόνιαρης: «Χρειαζόμασταν έναν ψηλό σαν τον Έλις, το 100% με Μπασκόνια»

Ο γκαρντ των Ερυθρόλευκων στάθηκε στην αναμέτρηση με τους Βάσκους, το κίνητρο που δίνει σε όλους ο Βασίλης Σπανούλης και για την προσθήκη του Οκτάβιους Έλις.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπασκόνια για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και προσδοκά σε μία νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Αντώνης Κόνιαρης ήταν ο παίκτης που στάθηκε απέναντι στους δημοσιογράφους ενόψει της κόντρας με τους Βάσκους.

Ο Έλληνας γκαρντ, τόνισε κατά την ανοιχτή προπόνηση των Ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ για το ματς με την Μπασκόνια πως: «Ελπίζω να εμφανίσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ζενίτ. Δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει να κερδίσουμε, θα δώσουμε παραπάνω από το 100%. Πρέπει να το κερδίσουμε αυτό το ματς. Η πίεση στα γκαρντ θα παίξει σημαντικό ρόλο για τις πιθανότητες μας. Ξέρουμε τα γκαρντ τους και αυτό το στοιχείο μπορεί να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι».

Σχετικά με τον Βασίλη Σπανούλη και το γεγονός πως έφτασε να σκίσει ακόμα και τη φανέλα του στο ματς με την Ζενίτ αλλά και για το τι έχει προσθέσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην ομάδα τυ: «Ο Βασίλης είναι ο αρχηγός της ομάδας, ο ηγέτης μας. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο και να έχουμε συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή. Έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, όποιος το ακολουθήσει θα είναι στο παιχνίδι και η ομάδα θα κερδίζει».

Τέλος, για την προσθήκη του Οκτάβιους Έλις υποστήριξε: «Τον έχουμε δει, ξέρουμε ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει. Ήδη μας βοηθά πολύ, θα φανεί και στα παιχνίδια αυτό σίγουρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ μαζί μας, χρειαζόμασταν έναν ψηλό σαν τον Έλις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ