Τι θα αποφασίσει για τον Νίκο Παππά ο Ρικ Πιτίνο;

Τι θα αποφασίσει για τον Νίκο Παππά ο Ρικ Πιτίνο;

Ο διεθνής παίκτης τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ο Πιτίνο θα συμπεριλάβει τον Παππά στην αποστολή.

Για κάθε προπονητή είναι ευχάριστο να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα, να είναι άδεια η λίστα με τους απόντες κι ο Ρικ Πιτίνο δεν αποτελεί εξαίρεση. Η επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη (κυρίως) και του Νίκου Παππά (δευτερευόντως) στις προπονήσεις, δίνει το δικαίωμα στον κόουτς του Παναθηναϊκού να διαλέξει τους 12, που θεωρεί ότι θα υπηρετήσουν το πλάνο του, για τον αγώνα με τη Βαλένθια.

Ως προς τον Παπαγιάννη δεν τίθεται λόγος, θα είναι όχι απλά στην αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Ισπανία, αλλά πιθανότατα και στην αρχική πεντάδα. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Ρικ Πιτίνο με τον Νίκο Παππά. Θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, ή θα συνεχίσει να τον… αγνοεί;

Η αλήθεια είναι πως μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Ράουτινς κόντρα στον ΠΑΟΚ (η πρώτη εξαιρετική παρουσία του Αμερικανού, με το «τριφύλλι» στη φανέλα), θα είναι το λιγότερο έκπληξη να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Παππάς. Βεβαίως, ο Πιτίνο θα δώσει σαφή απάντηση, η οποία -είτε έτσι, είτε αλλιώς- θα επιδέχεται ερμηνείας.

Ο διεθνής περιφερειακός έχει να αγωνιστεί από τη 13η αγωνιστική (κόντρα στην Μπαρτσελόνα συμμετείχε για 2:49’’, δίχως να πετύχει πόντο). Από τις 13 Δεκεμβρίου δεν έχει χρησιμοποιηθεί, οπότε αν συμπεριληφθεί στην αποστολή θα είναι… είδηση, ενώ αν πάλι μείνει εκτός, θα είναι καθαρό ότι δεν υπολογίζεται, αν και γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία. Όπως και να ‘χει, ο Παππάς είναι ιατρικώς έτοιμος και θα περιμένουμε μέχρι αύριο να δούμε αν θα ταξιδέψει με την αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ