Ολυμπιακός : Να διατηρήσει τις ελπίδες του για την οκτάδα κόντρα στη Μπασκόνια

Ολυμπιακός : Να διατηρήσει τις ελπίδες του για την οκτάδα κόντρα στη Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (30/1, 21:00) τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ και θέλει τη νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες του ζωντανές για την οκτάδα.

Ζωντανός, στη μάχη που δίνει για την είσοδο του στα play-off της Euroleague, θέλει να μείνει απόψε (30/1, 21:00) ο Ολυμπιακός που θα υποδεχθεί τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με τα φώτα να στρέφονται στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», Οκτάβιους Έλις, που έπιασε λιμάνι για να δώσει πολύτιμες βοήθειες στη γραμμή των ψηλών.

Οι Βάσκοι, από την άλλη πλευρά, έχουν έρθει στην Αθήνα με πολλά προβλήματα τραυματισμών στην περιφέρεια τους. Συγκεκριμένα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τζέισον Γκρέιντζερ και Λούκα Βιλντόσα, ενώ είδε και τον Πιέρια Χένρι να μένει εκτός.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του ο Σεμάζ Κρίστον που αποκτήθηκε για να καλύψει τα κενά που είχαν δημιουργηθεί από τους πολλούς τραυματισμούς.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δωδέκατη θέση με ρεκόρ 8-13 και θέλουν τη νίκη για να αφήσουν ο ένας τον άλλο πίσω στη βαθμολογία, ενώ θα διατηρήσουν και τις όποιες ελπίδες τους, για την οκτάδα, ζωντανές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ