Πιτίνο: «Εξαιρετική η χρονιά, αν τερματίσουμε στην τέταρτη θέση»

Πιτίνο: «Εξαιρετική η χρονιά, αν τερματίσουμε στην τέταρτη θέση»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την αναμέτρηση με τη Βαλένθια στην Ισπανία, αλλά και για την κρισιμότητα των δυο επόμενων αγωνιστικών στη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague, με στόχο τη νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στη μάχη της τετράδας.

Ενόψει της αναμέτρησης με τους Ισπανούς, ο Ρικ Πιτίνο στάθηκε στους δυο πολύ κρίσιμους αγώνες με τους Ισπανούς, ενώ τόνισε πως η χρονιά θα είναι εξαιρετική αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να τερματίσουν στην τέταρτη θέση.

Αρχικά για το ματς με τη Βαλένθια, δήλωσε: «Η Βαλένθια είναι μια εξαιρετική ομάδα στην επίθεση, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ισπανικές. Σουτάρουν πολύ καλά έξω από τη γραμμή των 6,75μ., ενώ είναι καλοί και κάτω από το καλάθι.

Πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα προστατεύσουμε τη ρακέτα μας κρατώντας τους μακριά από αυτή και να αποτρέψουμε από το να βρουν ελεύθερα σουτ τριών πόντων. Ευχόμαστε να είναι ένα κλειστό παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσουμε εμείς».

Όσο για την κρισιμότητα των δυο επόμενων αγώνων επισήμανε:«Τα δύο προσεχή παιχνίδια είναι κρίσιμα για εμάς. Για να είναι εξαιρετική η χρονιά για εμάς θα πρέπει να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση. Αυτό καθιστά τις επόμενες δύο αναμετρήσεις ως τις πιο σημαντικές της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ