Ολυμπιακός: «Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με τον Τόνι Ρότεν» (pic)

Ολυμπιακός: «Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με τον Τόνι Ρότεν» (pic)

Ο Team Manager των Ερυθρόλευκων, Χρήστος Μπαφές, με ποστάρισμά του στο facebook ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε η ομάδα του ενδιαφέρθηκε για τον Αμερικανό γκαρντ της Ανβίλ.

Ο Ολυμπιακός παραμένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποκτήσει έναν ακόμα περιφερειακό παίκτη, με την σκέψη ότι αυτός δεν θα έρθει μόνο για φέτος αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, υπήρχε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων για τον Τόνι Ρότεν της Ανβίλ, ενώ γράφτηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν σε συζητήσεις με την πλευρά του (με το «10» να επικοινωνεί μαζί της και τον ατζέντη του να μην επιβεβαιώνει τίποτα) και σε διαδικασίες να τον αποκτήσει.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Team Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, διέψευσε το όποιο ενδιαφέρον των Πειραιωτών, με ανάρτησή του στο facebook.

Μάλιστα έγραψε: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον Τόνι Ρότεν. Απλά και ξεκάθαρα», με τον παίκτη λίγο αργότερα να ανακοινώνεται επίσημα από την Μπανταλόνα, ως ο αντικαταστάτης του Νίκου Ζήση, ο οποίος προ ημερών επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ